• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Pekonimunakas

Pekonimunakas
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 2-3 annosta
  • alle 30 min
  • 125 kcal / 100 g

Ainekset

2-3 annosta

Koristeeksi

    • tuoretta basilikaa tai persiljaa

Valmistus

alle 30 min
  1. Riko munat kulhoon ja sekoita joukkoon vesi. Leikkaa pekoni suikaleiksi ja kuutioi paprika.
  2. Ruskista pekonisuikaleet pannulla. Lisää sipuli- ja paprikakuutiot joukkoon kuullottumaan. Kaada munakasseos pannuun. Siirtele munakasmassaa rauhallisesti puuhaarukalla, jotta munakas hyytyy tasaisesti.
  3. Ripottele puoliksi hyytyneen, kostean munakkaan pinnalle juustoraaste. Anna hyytyä vielä hetki kannen alla. Rouhi pinnalle mustapippuria ja koristele pekonimunakas hienonnetulla persiljalla tai basilikalla.

Ravintosisältö per 100 g

  • 125 kcal524 kJ
  • Proteiinia9,12 g
  • Hiilihydraatteja1,56 g
  • Rasvaa9,17 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille8