Pekonimunakas
Pekonimunakas maistuu aamu-, väli- ja iltapalaksi. Helppoa ja hyvää.
2-3 annostaalle 30 min125 kcal / 100 g
Ainekset
2-3 annosta
- 4rklvettä
- 1/2pkt(à 140 g)Pirkka pekonia
- 1/2paprika
- mustapippuria
Koristeeksi
- tuoretta basilikaa tai persiljaa
Valmistus
alle 30 min- Riko munat kulhoon ja sekoita joukkoon vesi. Leikkaa pekoni suikaleiksi ja kuutioi paprika.
- Ruskista pekonisuikaleet pannulla. Lisää sipuli- ja paprikakuutiot joukkoon kuullottumaan. Kaada munakasseos pannuun. Siirtele munakasmassaa rauhallisesti puuhaarukalla, jotta munakas hyytyy tasaisesti.
- Ripottele puoliksi hyytyneen, kostean munakkaan pinnalle juustoraaste. Anna hyytyä vielä hetki kannen alla. Rouhi pinnalle mustapippuria ja koristele pekonimunakas hienonnetulla persiljalla tai basilikalla.
Kategoriat
Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per 100 g
- 125 kcal524 kJ
- Proteiinia 9,12 g
- Hiilihydraatteja1,56 g
- Rasvaa9,17 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi
Helppo ja hyvä!