Pekoninen karjalanpaistiReseptin teki kumppani

Pekoninen karjalanpaisti

Pekoninen karjalanpaisti on helppo valmistaa, sillä tuotepakkauksessa on mukana valmiiksi kuutioidut juurekset. Resepti: HK

  • 4 annosta
  • yli 60 min

Ainekset

4 annosta
    • 1pktHK Amerikan pekonilastuja
    • 1pktHK Karjalanpaisti juureksilla 1 kg
    • 1kplsipulia lohkoina
    • 1/2tlsuolaa
    • 1tlkokonaista maustepippuria
    • 2kpllaakerinlehteä
    • 5dlvettä

Valmistus

yli 60 min
  1. Ruskista pekonilastut padassa omassa rasvassaan. Lisää lihakuutiot pataan ja anna niiden ruskistua kunnolla.
  2. Lisää joukkoon juureskuutiot, sipulilohkot ja mausteet. Lisää sen verran vettä, että ainekset juuri ja juuri peittyvät. Peitä kannella ja hauduta 80-90-asteisessa uunissa yön yli tai 150-asteisessa uunissa 4-5 tuntia, kunnes liha on mureaa.
  3. Tarjoile pekonisen karjalanpaistin kanssa keitettyjä perunoita ja suolakurkkuja.

Kategoriat

  • Pääraaka-aineet

Kommentoi

Arvosana reseptille 9 arvostelua