
Pellillinen pizzaa
- Annosmäärä16 palaa
- Valmistusaika30 - 60 min
Itse tehty pizza maistuu viikonloppuna koko perheelle.
Ainekset
16 palaa
Pizzataikina | |
---|---|
3 dl | lämmintä vettä tai |
1 tl | suolaa tai |
1/2 pala | palaa hiivaa tai |
1/2 dl | oliiviöljyä tai |
6 dl | vehnäjauhoja tai |
Täyte | |
1 dl | tai |
1/2 dl | tai |
mustapippuria tai | |
basilikaa tai | |
70–100 g | parmankinkkua tai |
1 pkt (125–150 g) | mozzarellajuustoa tai |
1 ps (150 g) | juustoraastetta tai |
Pinnalle | |
oreganoa tai | |
1 ruukku | rucolaa tai |
2 tl | oliiviöljyä tai |
suolaa tai | |
mustapippuria tai |
Valmistus
30 - 60 min
Vuoraa uunipannu leivinpaperilla ja ripottele reilu kerros jauhoja leivinpaperin päälle.
Sekoita vesi, suola, hiiva ja öljy. Lisää jauhot ja alusta pehmeä, kimmoisa taikina. Kaada taikina leivinpaperin päälle, peitä ja anna kohota 20 minuuttia. Ripottele jauhoja taikinan pä älle ja taputtele se ohueksi, pellin kokoiseksi pohjaksi.
Kuumenna uuni 225 asteeseen.
Sekoita ketsuppi ja pyree ja mausta seos pippurilla ja basilikalla. Levitä seos ja parmankinkkusiivut pizzapohjan päälle. Ripottele juustoraaste ja paloiteltu mozzarella pinnalle. Paista uunissa noin 15 minuuttia.
Mausta pizza uunista ottamisen jälkeen oreganolla.
Ripottele oliiviöljyllä, suolalla ja pippurilla maustetut rucolanlehdet päälle. Tarjoa oluen tai viinin kanssa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min4,4(27 arviota)
- 30 - 60 min3,8(73 arviota)
- yli 60 min4,2(16 arviota)
- 30 - 60 min3,5(10 arviota)
- 30 - 60 min4,0(57 arviota)
- 30 - 60 min3,9(34 arviota)