• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Perinteinen jauhelihakeitto

Tämäkin resepti vain n. 1,00€/annos*.
Perinteinen jauhelihakeitto
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • 30 - 60 min
  • 130 kcal / annos (335g)

Ainekset

6 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kuumenna vesi kattilassa ja liuota siihen kasvisannosfondit. Pese ja kuori perunat ja porkkanat. Paloittele perunat ja leikkaa porkkanat lanteiksi. Ruskista jauheliha pannulla ja mausta se suolalla.
  2. Lisää perunat ja porkkanat kiehuvaan kasvisliemeen. Mausta pippurilla ja laakerinlehdillä ja kypsennä noin 7 minuuttia.
  3. Lisää keittojuurekset ja kuumenna kiehuvaksi. Kypsennä vielä noin 10 minuuttia, tai kunnes kasvikset ovat kypsiä. Lisää jauheliha ja tarkista maku. Ripottele pinnalle runsaasti persiljaa. Tarjoa lisäksi tuoretta ruisleipää ja juustoa.

Tiesitkö että...

.*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 2/2013. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö perannos 335g100 g

  • 130 kcal542 kJ
  • Proteiinia8,84 g
  • Hiilihydraatteja14,8 g
  • Rasvaa3,55 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille13