Perinteinen puolukkavispipuuroReseptin takana kumppani

Perinteinen puolukkavispipuuro

  • Valmistusaikaalle 30 min
Vispipuuro maistuu koko perheelle niin aamu-, väli- ja iltapalaksi. Mutta myös jälkiruoaksi.

    Ainekset

    5 dl
     
    puolukoita
    tai
    2 1/2 dl
     
    sokeria
    tai
    1/2 tl
     
    suolaa
    tai
    13 dl
     
    vettä
    tai
    2 1/2 dl
     
    mannasuurimoita
    tai

    Tarjoiluun

    1 prk (2 1/2dl)
     
    vaniljakastiketta
    tai

    Valmistus

    alle 30 min

    Keitä puolukoita, sokeria, suolaa ja vettä noin 10 minuuttia kannen alla kattilassa. Ripottele mannasuurimot koko ajan reippaasti sekoittaen kuumaan marjaliemeen. Anna kiehua miedolla lämmöllä hiljaa poristen noin 15 minuuttia, sekoita välillä.

    Jäähdytä haaleaksi ja vatkaa puuro kuohkeaksi sähkövatkaimella tai yleiskoneessa. Tarjoa kylmän vaniljakastikkeen kanssa.

    Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

    Voisit pitää myös näistä

    Arvostele resepti

    ka. 4,5 (10 arviota)