• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Pestobroileria ja vuohenjuustoröstit

Pestobroileria ja vuohenjuustoröstit
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

3-4 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Pyyhi broilereista ylimääräinen marinadi talouspaperilla. Nosta pihvit leivinpaperin päälle uunipellille. Levitä pellille myös röstiperunat ja voitele ne rasvalla. Sivele broileripihvit pestolla. Paista broilereita ja perunoita 225 asteessa 15 minuuttia.
  2. Ota pelti uunista, käännä röstit lastalla ja leikkaa röstien päälle vuohenjuustoviipale. Jatka kypsentämistä vielä noin 10 minuuttia, kunnes broilerit ovat kypsiä.
  3. Ripottele röstien päälle aurinkokuivattuja tomaatteja ja timjamia. Tarjoa pestobroileri ja vuohenjuustoröstit salaatin kanssa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 175 kcal733 kJ
  • Proteiinia9,35 g
  • Hiilihydraatteja9,07 g
  • Rasvaa11,7 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille