• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Pienet juustokakut

Pienet, suloiset juustokakut ovat gluteenittomia, mutta voit halutessasi käyttää pohjiin myös muita keksejä. Resepti vain noin 0,95 €/annos*.
Pienet juustokakut
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 12 kpl
  • yli 60 min

Ainekset

12 kpl

Pohja

Täyte

Pinnalle

Valmistus

yli 60 min
  1. Hienonna cookiet ja sekoita joukkoon sulatettu rasva. Jaa seos muffinivuokien pohjalle ja painele tiiviiksi lusikalla. Nosta jääkaappiin odottamaan.
  2. Pane liivatteet pehmenemään runsaaseen kylmään veteen. Vaahdota kerma, raasta pestyn sitruunan kuori ja purista mehu. Kuumenna mehu ja sulata siihen vedestä puristetut liivatteet. Jäähdytä hieman.
  3. Sekoita keskenään tuorejuusto, kermaviili, sitruunan kuori, vanilliinisokeri ja sokeri. Kaada joukkoon ohuena nauhana liivate-mehuseos koko ajan sekoittaen. Lisää lopuksi kermavaahto.
  4. Jaa seos muffinivuokiin pohjien päälle. Anna hyytyä jääkaapissa noin 4 tuntia. Muffinivuoat kannattaa nostaa muffinipellille, jotta ne pysyvät parhaiten muodossaan. Irrota pienet juustokakut vuoista ja koristele ne tuoreilla mustikoilla.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 7/2015. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 16 arvostelua
  • K-Kuluttajapalvelu26.7.2016

    Kysyvä, valitettavasti ravintosisältö on epähuomiossa jäänyt laskematta tämän tuotteen kohdalla. Pahoittelut tästä harmillisesta tilanteesta. Kiitos paljon hyvästä huomiosta, tulemme lisäämään ravintosisällön lähiaikoina.

  • Kysyvä21.7.2016

    Onko tiedossa ravintosisältöä?