Pienet portobellopizzat
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaikaalle 30 min
- Kasvis (lakto-ovo)
Portobello on kookas ja maukas herkkusieni, joka sopii hyvin grillattavaksi.
- Kasvis (lakto-ovo)
Ainekset
4 annosta
- 4 (n. 700 g) portobelloa
- 4 rkl Pirkka arrabbiatapestoa
- n. 3/4–1 tl suolaa
- 1 rs (250 g) Pirkka kirsikkatomaatteja
- 1 pkt (200 g) Pirkka Parhaat vuohenjuustoa
- ripaus mustapippuria
- tuoretta basilikaa hienonnettuna
Ravintosisältö
- Energia456 kJ / 109 kcal
- Rasva7,9 g
- josta tyydyttynyttä3,7 g
- Hiilihydraatit2,2 g
- josta sokereita1,8 g
- Proteiini6,4 g
- Suola1,1 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
alle 30 min
- Leikkaa sienistä jalat pois ja hienonna ne. Sekoita joukkoon arrabbiatapesto. Ripottele sienten lakeille suolaa. Täytä lakit sieni-pestoseoksella.
- Halkaise kirsikkatomaatit ja pane sienten sisään leikkuupinta ylöspäin. Viipaloi vuohenjuusto ja nosta sienten pinnalle.
- Paista 225-asteessa uunin keskitasolla noin 20 minuuttia. Voit myös grillata sienet. Mausta valmiit pizzat mustapippurilla ja koristele hienonnetulla basilikalla.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min3,7(7 arviota)
- alle 30 min4,3(3 arviota)
- alle 30 min4,1(99 arviota)
- yli 60 min4,4(114 arviota)
- alle 15 min3,1(18 arviota)
- alle 30 min3,6(19 arviota)
- alle 15 min3,7(7 arviota)
- alle 30 min3,9(98 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,9 (10 arviota)