Pikapikkelöidyt raitajuuret
Pikapikkelöity raitajuuri on kaunis lisäke kala- tai liharuokien seuraksi. Kokeile pikkelöityä raitajuurta myös hodareissa ja pitaleipien välissä. Noin 0,25€/annos
- 7 annosta
- yli 60 min
Ainekset
7 annosta
- 300graitajuuria
- 1appelsiinin kuori
Etikkaliemi
- 1/2dlvettä
- 1/4dlväkiviinaetikkaa
- 2rklsokeria
- 1 1/2tlkokonaisia roseepippureita
- 1tlsuolaa
Valmistus
yli 60 min- Pese, kuori ja viipaloi raitajuuret terävällä veitsellä tai keittiömandoliinilla. Kumoa ne kulhoon tai suljettavaan purkkiin.
- Pese appelsiini huolellisesti ja höylää kuoresta kuorimaveitsellä ohuita viipaleita. Lisää viipaleet raitajuurien joukkoon..
- Sekoita etikkaliemen ainekset keskenään ja kaada raitajuurien päälle. Sulje purkki tiiviisti.
- Hölskytä ja anna maustua jääkaapissa vähintään tunnin ajan. Raitajuuret säilyvät jääkaapissa muutaman päivän.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 8/2019. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Pääraaka-aineet Sesongit Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi