• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Pippurinen broilerikeittoReseptin teki kumppani

Pippurinen broilerikeitto

Pippurinen broilerikeitto on mausteinen versio klassikkokeitosta eli kanakeitosta. Makua tuovat myös mm. porkkana ja kesäkurpitsa. Tarjoa patongin kera.

  • 30 - 60 min

Ainekset

    • 50gpurjoa
    • 4(250g)perunaa tai 150g raakaa pastaa
    • 2porkkanaa
    • 1/2paprikaa
    • 1rklrypsiöljyä
    • 1 1/2lvettä
    • 2-3kypsää broilerin koipi-reisipalaa perattuna
    • 1rklkanafondia
    • 5mustapippuria
    • 1/2tlkirveliä
    • 1ps(100g)maissia (pakaste)
    • 1kesäkurpitsaa (ohuena raastettua)

Tarjoiluun

    • patonkia

Valmistus

30 - 60 min
  1. Halkaise purjosipuli pituussuunnassa, huuhtele ja suikaloi pala.
  2. Pese ja kuori juurekset. Pese paprika ja poista siemenet. Suikaloi kasvikset ja kuullota niitä hetki kattilan pohjalla kuumassa kasviöljyssä.
  3. Lisää vesi ja paloittele broilerin liha kattilaan.
  4. Mausta keitto ja anna kiehua hiljalleen kannen alla varttitunti, kunnes kasvikset ovat kypsiä.
  5. Lisää maissi ja raasta joukkoon kesäkurpitsa. Kiehauta keitto, tarkasta maku ja tarjoa patongin kera.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille