Piri piri -kana ja kasvikset
Tulisella mausteseoksella maustettu piri piri-kana on helppo valmistaa kokonaisena uunissa. Lisää pellille kasviksia ja nauti riisin ja jogurtin kanssa. Noin 4,55 €/annos*
4 annostayli 60 min
Ainekset
4 annosta
- 1(n. 1,5 kg)Kariniemen Gourmet Kananpoika, piri piri
- 1ps(200 g)Pirkka suippopaprikoita
- 2(200 g)punasipulia
- 1/2rklöljyä
- 10(n. 85 g)mietoa pepperonia (säilyke)
- 2ps(à 250 g)Pirkka valmisriisiä, meksiko
- tuoretta korianteria
- 1prk(200 g)Pirkka turkkilaista jogurttia
Valmistus
yli 60 min- Ota broileri huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen paistamista.
- Halkaise suippopaprikat pitkittäin, poista kannat ja siemenet. Kuori ja lohko punasipulit.
- Nosta broileri pellille ja kypsennä 175-asteisessa uunissa 45 minuuttia.
- Lisää kasvikset ja pepperonit pellille. Sivele hieman öljyä kasvisten pintaan. Kypsennä vielä noin 30 minuuttia, kunnes kasvikset ovat pehmenneet, broilerista irtoava neste on kirkasta ja broileri on kypsää (sisälämpötila 75 °C).
- Kuumenna riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Ripottele korianteria kasviksille ja tarjoa lisäksi turkkilaista jogurttia.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 1/2020. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Kommentoi