Piri piri kananpoikaa ja rapeat valkosipuliperunat
Sopivasti tulinen piri piri kananpoika saa kaverikseen yrttisiä valkosipuliperunoita, jotka valmistuvat ilman kermaa. Resepti: Kariniemen
4 annostayli 60 min
Ainekset
4 annosta
- 1pkt(n. 1,4 kg)Kariniemen Gourmet Kananpoika, piri piri
- 16pientäperunaa (esim. Siikli)
- 4valkosipulinkynttä
- 1/2ruukkualehtipersiljaa
- ripaussuolaa
- ripausmustapippuria
- 3rklrypsiöljyä
Valmistus
yli 60 min- Puolita perunat ja laita kulhoon. Viipaloi valkosipuli sekä hienonna lehtipersilja. Lisää valkosipuli, persilja, suola, mustapippuri sekä rypsiöljy perunoiden joukkoon ja sekoita huolellisesti.
- Pane kananpoika suureen uunivuokaan ja levitä perunat kanan ympärille. Kypsennä 160 asteessa noin 1 tunti 15 minuuttia, kunnes kananpoika on kypsää.
- Nosta kananpoika pois vuoasta ja pyörittele perunoita kanasta irronneessa liemessä. Leikkaa kana annospaloiksi ja tarjoa valkosipuliperunoiden kanssa.
Kategoriat
Pääraaka-aineet Teemat Erityisruokavaliot
Kommentoi
Ohjeessa ilmoitettu lämpötila on liian matala.