Pirkka-lehden reseptit 8/2017

Kun harrastukset ja koulut kutsuvat, ruoanlaittokin pitää ajatella uusiksi. Tutustu uuden Pirkka-lehden resepteihin, joilla keittiöarki alkaa rullata.

Pelasta perheesi ruokapaniikilta ja ennakoi ja suunnittele ruoat etukäteen. Esimerkiksi munakoisokeitto maistuu seuraavanakin päivänä ja isosta satsista pinaattilasagnea tai georgialaista lihapataa riittää hyvin toisellakin kertaa. Kiireisinä päivinä on helppoa vain lämmittää edellisen päivän ruokaa.

Arkiruoan täytyy olla helppoa ja nopeaa valmistaa. Tuna bowl eli tonnikalakulho ja kookos-katkarapu-nuudeliwokki sekä carbonara-pastavuoka ja sitruksinen kanapata ovat maistuvat myös koululaisille.

Makeannälkään voi kokeilla perinteisestä talkkunasta tehtävää talkkuna-mustikkajäädykettä, ja juhlapöytään kelpaa kattaa maapähkinävoijuustokakkua.

Vinkkaa hyväksi havaitut ohjeet ystäville, sillä hekin varmasti haluavat kokeilla uutta!

Lue digilehti >>

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.