Pirkka-lehden 11-2016 reseptit

Marraskuun Pirkka-lehdessä luodaan ruokamuistoja. Kun syysilta pimenee, voi sisällä nautiskella lämmöstä, kynttilänvalosta ja keittiöstä leijailevista ruoan tuoksuista. 

Marraskuussa on hyvää aikaa vaalia omia ruokamuistoja ja valmistaa vaikkapa lapsuuden lempiherkkuja. Marraskuussa vietetään myös isänpäivää. Tiedätkö, mistä lapsuuden lohturuoasta isä ilahtuisi? Ja jos isä on suklaan ystävä, suosittelemme Peggyn näyttävää överikakkua isälle!

Pirkka-lehden uudet reseptit tekevät arjesta pientä juhlaa. Kokkaa vaikkapa samettisen makea persimonraha, nostalgiaherkut lihapiirakka ja pannukakku, klassikko läskisoosi tai ihana pikkujouluherkku jouluiset luumutötteröt.

Lue digilehti >>

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.