Pirkka-lehden 12-2016 reseptit

Itsenäisyyspäivä, pikkujoulut, glögikutsut, joululahjavalvojaiset, joulunpyhät, uusivuosi… Joulukuu on täynnä päiviä, jolloin on hyvä syy iloita ja nauttia – myös ruoasta ja juomasta.

Joulukuussa on myös helppo hankkia kunnon stressi. Niin paljon toiveita ja odotuksia, vaatimuksiakin. Siksi kannattaa oppia oikaisemaan, kun siltä tuntuu. 

Joulukuun Pirkka-lehden ruokaosiosta saat ohjeen huumaavan tuoksuiseen rosmariinikakkuun, piparimudcakeen, helposti syntyviin piparipuolukoihin kanelikinuskilla sekä kotitekoisiin karjalanpiirakoihin. Huomaa myös vinkit herkullisista valmisleivonnaisista. 

Katso ohje täytetyn kalkkunan paistamiseen, mutta muista myös, että K­ruokakauppojen palvelutiskeiltä saat monenlaista helpotusta jouluun. Suurimmista myymälöistä voit tilata vaikka valmiiksi kypsennetyn kalkkunan!

Valitse itsellesi sopiva joulu!

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.