Pirkka-lehden 3-2016 reseptit

Maaliskuun Pirkka-lehdessä saadaan kulttuurivieraita ruokapöytään. Jo jonkin aikaa kulinaristit ja kotikokit ovat inspiroituneet Pohjois-Afrikan ja Lähi-idän runsaista ruokakulttuureista. Uusimmat ruokatuulet tulevat Havaijilta ja Filippiineiltä. Sen lisäksi että lähes joka maanosalle on oma ruokatrendinsä, jännimmät yhdistelmät syntyvät, kun keittiöt risteävät. 

Poimi ruokaliitteestä maukkaimmat maut maailmalta ja muutama perisuomalainenkin sesonkiherkku. Äyriäispaella ja ramenkeitto ovat maukkaita arkiruokia, pääsiäisen pyhinä voit maistella kreikkalaista lammaspiirakkaa ja lampaasta valmistettua osso buccoa tai perinteistä itse tehtyä mämmiä.

Herkullisia ruokakulttuurimatkoja!

Lue Pirkka digilehtenä >>

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.