• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Pirteä katkarapusalaatti

Pirteä katkarapusalaatti on raikas ja ruokaisa. Resepti on testattu Pirkka-koekeittiöllä. Alkuperäinen resepti on blogituttavuutemme Maistuu makialle -blogista. (http://maistuumakialle.blogspot.fi) Tämä resepti n. 5,15€/annos*.
Pirteä katkarapusalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 257 kcal / annos (240g)

Ainekset

4 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Sulata katkaravut pakkausten ohjeen mukaan. Valuta tonnikala ja puolita viinirypäleet.
  2. Levitä salaattisekoitus laakealle tarjoiluvadille. Sekoita joukkoon katkaravut ja tonnikala. Lisää salaattiin viinirypäleet, pähkinät ja hienonnettu korianteri.
  3. Valuta salaatin pinnalle lopuksi öljy sekä yhden limetin mehu. Koristele salaatti limetin lohkoilla ja korianterilla. Tarjoa tuoreen patongin kanssa.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 10/2015. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö perannos 240g100 g

  • 257 kcal1 070 kJ
  • Proteiinia18,7 g
  • Hiilihydraatteja13,5 g
  • Rasvaa13,9 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille2