Pizzapohja vehnäjauhoistaReseptin teki kumppani

Pizzapohja vehnäjauhoista

  • 30 - 60 min

Ainekset

    • 2 1/2dlhaaleaa vettä
    • 1/2ruokaöljyä
    • 1tlsuolaa
    • 1/2palaa hiivaa
    • 6dlvehnäjauhoja

Valmistus

30 - 60 min
  1. Sekoita ruokaöljy, suola ja hiiva haaleaan veteen. Lisää jauhot ja alusta kimmoisa taikina. Peitä ja kohota.
  2. Valmista sillä aikaa haluamasi täyte. Kuumenna uuni 250 asteeseen.
  3. Peitä uunipannu leivinpaperilla, ripottele jauhoja paperille ja kumoa taikina päälle.
  4. Taputtele taikina jauhotetuin käsin pellin kokoiseksi, ohueksi pohjaksi. Levitä täyteainekset päälle.
  5. Paista 15-20 minuuttia.

Kommentoi

Arvosana reseptille 11 arvostelua