Possu-juureswokkiTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Possu-juureswokki

Ohuet fileesuikaleet kypsyvät tosi nopeasti. Juuresten makeus tasapainottaa lihasuikaleiden mausteisuutta. Noin 4,00€/annos*

  • 3 annosta
  • 30 - 60 min

Ainekset

3 annosta
    • 300gporkkanaa
    • 250gpalsternakkaa
    • 300glanttua
    • 1(100 g)punasipuli
    • 1rs(100 g)siitakesieniä
    • 1rklöljyä
    • 1/2dlvettä

Kastike

    • 2-3valkosipulinkynttä hienonnettuna
    • 2rklPirkka tomaattisosetta
    • 1rkljuoksevaa hunajaa
    • 1rkltuoretta inkivääriä raastettuna
    • 1/2tlmustapippuria
    • 1/2tlsuolaa

Lisäksi

    • 1rs(335 g)HK Rypsiporsas Korean bulgogi nopeita fileesuikaleita
    • 1rklöljyä
    • 1dlkevätsipulia hienonnettuna

Valmistus

30 - 60 min
  1. Nosta liha huoneenlämpöön 30 minuuttia ennen paistamista.
  2. Kuori juurekset. Leikkaa lanttu ja palsternakat ohuiksi (n. 1/2 cm x 4 cm) tikuiksi. Leikkaa porkkanat vinoviipaleiksi. Kuori ja lohko sipulit. Puhdista ja viipaloi sienet.
  3. Kuumenna 1 rkl öljyä ja lisää kasvikset kuullottumaan pannulle muutamaksi minuutiksi. Lisää hetken päästä myös sienet.
  4. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja lisää pannulle kasvisten joukkoon. Kuullota hetki. Lisää joukkoon vesi ja anna hautua pari minuuttia. Tarkista kasvisten kypsyys, ne saavat jäädä rapsakoiksi.
  5. Kuumenna öljy erillisellä pannulla ja paista possusuikaleita pari minuuttia. Sekoita tämän jälkeen lihan joukkoon mausteseos ja paista vielä noin 3 minuuttia, kunnes liha on kypsää. Lisää lopuksi seesaminsiemenet. Lisää lihasuikaleet wokin pinnalle ja koristele wokki kevätsipulilla. Tarjoa heti.

Tiesitkö että...

Vinkki! Tarjoa lisäksi halutessasi nuudeleita. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 9/2018. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

<