Possu-juureswokki
Ohuet fileesuikaleet kypsyvät tosi nopeasti. Juuresten makeus tasapainottaa lihasuikaleiden mausteisuutta. Noin 4,00€/annos*
- 3 annosta
- 30 - 60 min
Ainekset
3 annosta
- 300gporkkanaa
- 250gpalsternakkaa
- 300glanttua
- 1(100 g)punasipuli
- 1rs(100 g)siitakesieniä
- 1rklöljyä
- 1/2dlvettä
Kastike
- 2-3valkosipulinkynttä hienonnettuna
- 2rklPirkka tomaattisosetta
- 1rkljuoksevaa hunajaa
- 1rkltuoretta inkivääriä raastettuna
- 1/2tlmustapippuria
- 1/2tlsuolaa
Lisäksi
- 1rs(335 g)HK Rypsiporsas Korean bulgogi nopeita fileesuikaleita
- 1rklöljyä
- 1dlkevätsipulia hienonnettuna
Valmistus
30 - 60 min- Nosta liha huoneenlämpöön 30 minuuttia ennen paistamista.
- Kuori juurekset. Leikkaa lanttu ja palsternakat ohuiksi (n. 1/2 cm x 4 cm) tikuiksi. Leikkaa porkkanat vinoviipaleiksi. Kuori ja lohko sipulit. Puhdista ja viipaloi sienet.
- Kuumenna 1 rkl öljyä ja lisää kasvikset kuullottumaan pannulle muutamaksi minuutiksi. Lisää hetken päästä myös sienet.
- Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja lisää pannulle kasvisten joukkoon. Kuullota hetki. Lisää joukkoon vesi ja anna hautua pari minuuttia. Tarkista kasvisten kypsyys, ne saavat jäädä rapsakoiksi.
- Kuumenna öljy erillisellä pannulla ja paista possusuikaleita pari minuuttia. Sekoita tämän jälkeen lihan joukkoon mausteseos ja paista vielä noin 3 minuuttia, kunnes liha on kypsää. Lisää lopuksi seesaminsiemenet. Lisää lihasuikaleet wokin pinnalle ja koristele wokki kevätsipulilla. Tarjoa heti.
Tiesitkö että...
Vinkki! Tarjoa lisäksi halutessasi nuudeleita. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 9/2018. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Pääraaka-aineet Sesongit Teemat Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi