• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Possu-juureswokkiTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Possu-juureswokki

Mausteiset stir fry fileesuikaleet kypsyvät tosi nopeasti. Juuresten makeus tasapainottaa lihasuikaleiden tulisuutta. Noin 4,00€/annos*

  • 3 annosta
  • 30 - 60 min

Ainekset

3 annosta

Kastike

    • 2-3valkosipulinkynttä hienonnettuna
    • 2rklPirkka tomaattisosetta
    • 1rkljuoksevaa hunajaa
    • 1rkltuoretta inkivääriä raastettuna
    • 1/2tlmustapippuria
    • 1/2tlsuolaa

Lisäksi

    • 1rs(335 g)HK Rypsiporsas Crispy Stir Fry nopeita fileesuikaleita
    • 1rklöljyä
    • 1dlkevätsipulia hienonnettuna

Valmistus

30 - 60 min
  1. Nosta liha huoneenlämpöön 30 minuuttia ennen paistamista.
  2. Kuori juurekset. Leikkaa lanttu ja palsternakat ohuiksi (n. 1/2 cm x 4 cm) tikuiksi. Leikkaa porkkanat vinoviipaleiksi. Kuori ja lohko sipulit. Puhdista ja viipaloi sienet.
  3. Kuumenna 1 rkl öljyä ja lisää kasvikset kuullottumaan pannulle muutamaksi minuutiksi. Lisää hetken päästä myös sienet.
  4. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja lisää pannulle kasvisten joukkoon. Kuullota hetki. Lisää joukkoon vesi ja anna hautua pari minuuttia. Tarkista kasvisten kypsyys, ne saavat jäädä rapsakoiksi.
  5. Sekoita lihasuikaleiden joukkoon pakkauksen mauste- ja korppujauhoseokset. Kuumenna öljy erillisellä pannulla ja paista possusuikaleet nopeasti kypsiksi. Lisää lihasuikaleet wokin pinnalle ja koristele wokki kevätsipulilla. Tarjoa heti.

Tiesitkö että...

Vinkki! Tarjoa lisäksi halutessasi nuudeleita. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 9/2018. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 4 arvostelua