• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Possun sisäfilee ja rosmariini-kermaperunatReseptin teki kumppani

Possun sisäfilee ja rosmariini-kermaperunat

  • 4 annosta
  • yli 60 min

Ainekset

4 annosta
    • 500-800gporsaan sisäfileetä
    • paprikajauhetta
    • mustapippuria
    • aromisuolaa
    • 1rklöljyä

Rosmariini-kermaperunat:

    • 1-2rs(á 320 g)kermaperunoita
    • 1rkltuoreita rosmariininlehtiä hienonnettuna
    • 1/2-1dljuustoraastetta
    • 1-2tljuoksevaa hunajaa

Salaatti:

    • 2paprikaa
    • 1ruukkukeräsalaattia
    • 1ruukkuherneenversoja
    • 1/2dlvalmista salaattikastiketta

Valmistus

yli 60 min
  1. Hiero mausteet kalvottomaksi puhdistetun possunfileen pintaan. Anna maustua 30 minuuttia.
  2. Ripottele silputut rosmariinilehdet kermaperunoiden päälle, valuta hiukan hunajaa ja ripottele juustoraaste pinnalle. Kuumenna uunissa 180 asteessa noin 30 minuuttia.
  3. Ruskista porsaanfileen pinta öljytilkassa paistinpannussa. Kääri filee alumiinifolioon ja siirrä se uuniin perunavuoan viereen jälkikypsymään 20-25 minuutiksi. Ota filee uunista ja anna vetäytyä kääreessä 5-10 minuuttia ennen viipalointia.
  4. Kuutioi esikäsitellyt paprikat, suikaloi salaatti ja leikkaa herneenversot. Sekoita salaatti. Lisää kastike joukkoon juuri ennen tarjoilua tai tarjoa se erikseen.
  5. Nauti viipaloitu possunfilee salaatin ja perunoiden kanssa.

Kommentoi

Arvosana reseptille