• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Possuvartaat ja maapähkinäkastike

Possuvartaat ja maapähkinäkastike
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • yli 60 min
  • 347 kcal / annos (200g)

Ainekset

6 annosta

Marinadi

Kastike

Lisäksi

    • pitkiä varrastikkuja

Valmistus

yli 60 min
  1. Leikkaa porsaan ulkofilee noin 1 cm:n paksuisiksi viipaleeksi. Sekoita marinadin ainekset. Pane lihaviipaleet kaksinkertaiseen muovipussiin ja kaada joukkoon marinadi. Paina ilma pois pussista ja sulje pussi. Anna maustua jääkaapissa yön yli. Ota liha huoneenlämpöön noin 1/2 tuntia ennen valmistamista.
  2. Pujota marinoituneet lihaviipaleet (vedessä liotettuihin) varrastikkuihin. Grillaa tai pariloi vartaita noin 5 minuuttia välillä kääntäen tai kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.
  3. Pähkinäkastike: Paahda maapähkinät kevyesti teflonpannussa. Hienonna pähkinät ja kuorittu, paloiteltu sipuli tehosekoittimessa. Lisää joukkoon kookosmaito ja mausteet. Hauduta kastiketta kattilassa miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia.Tarjoa maapähkinäkastike lämpimänä tai kylmänä possuvartaiden kanssa.

Tiesitkö että...

Vinkki! Voit käyttää myös Pirkka valmista maapähkinä-kookoskastiketta.

Ravintosisältö perannos 200g100 g

  • 347 kcal1 450 kJ
  • Proteiinia30,7 g
  • Hiilihydraatteja8,34 g
  • Rasvaa21,8 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille1