Provencen kananpoikaa ja ratatouillea
Provencen kananpoika tarjotaan ranskalaisen kasvisklassikon ratatouillen sekä ranskanleivän kanssa. Resepti: Kariniemen
4 annosta30 - 60 min
Ainekset
4 annosta
- 1pkt(550 g)Kariniemen Gourmet paistileikettä, provence
- 1kesäkurpitsa
- 1/2-1munakoisoa
- 1punainen paprika
- 1punasipuli
- 2valkosipulinkynttä viipaloituna
- 1prk(400 g)kirsikkatomaatteja tomaattimehussa (säilyke)
- suolaa
- mustapippuria
- 1ruukkulehtipersiljaa
Valmistus
30 - 60 min- Leikkaa vihannekset peukalonpään kokoisiksi paloiksi ja kuullota niitä oliiviöljyssä, kunnes alkavat pehmetä. Lisää mukaan tomaattisose ja jatka kuullottamista vielä pari minuuttia.
- Kaada joukkoon kirsikkatomaatit liemineen ja anna pulputtaa miedolla lämmöllä puolisen tuntia välillä sekoitellen. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Ripottele pinnalle hienonnettua lehtipersiljaa.
- Paista paistileikkeet pienessä määrässä rypsiöljyä noin 15 minuuttia välillä käännellen, kunnes ne ovat kypsiä. Tarjoa paistileikkeet ratatouillen ja ranskanleivän kanssa.
Kategoriat
Pääraaka-aineet Teemat Erityisruokavaliot
Kommentoi
Moikka! Onko persilja tarkoitus lisätä lopuksi koristeeksi ja makua tuomaan? Jäänyt ilmeisesti reseptistä puuttumaan.
Kokki_kolmonen, lehtipersilja lisätään lopuksi ratatouillen joukkoon. Ohjetta tarkennettu.