Provencen kananpoikaa ja ratatouillea
Provencen kananpoika tarjotaan ranskalaisen kasvisklassikon ratatouillen sekä ranskanleivän kanssa. Resepti: Kariniemen
- 4 annosta
- 30 - 60 min
Ainekset
4 annosta
- 1pkt(550 g)Kariniemen Gourmet paistileikettä, provence
- 1kesäkurpitsa
- 1/2-1munakoisoa
- 1punainen paprika
- 1punasipuli
- 2valkosipulinkynttä viipaloituna
- 1prk(400 g)kirsikkatomaatteja tomaattimehussa (säilyke)
- suolaa
- mustapippuria
- 1ruukkulehtipersiljaa
Valmistus
30 - 60 min- Leikkaa vihannekset peukalonpään kokoisiksi paloiksi ja kuullota niitä oliiviöljyssä, kunnes alkavat pehmetä. Lisää mukaan tomaattisose ja jatka kuullottamista vielä pari minuuttia.
- Kaada joukkoon kirsikkatomaatit liemineen ja anna pulputtaa miedolla lämmöllä puolisen tuntia välillä sekoitellen. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Paista paistileikkeet pienessä määrässä rypsiöljyä noin 15 minuuttia välillä käännellen, kunnes ne ovat kypsiä. Tarjoa paistileikkeet ratatouillen ja ranskanleivän kanssa.
Kategoriat
Pääraaka-aineet Teemat Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
Moikka! Onko persilja tarkoitus lisätä lopuksi koristeeksi ja makua tuomaan? Jäänyt ilmeisesti reseptistä puuttumaan.