• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Punainen broileri-kasviscurry

Punainen broileri-kasviscurry
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • alle 30 min
  • 218 kcal / annos (200g)

Ainekset

6 annosta

Pinnalle

    • 1rs(450 g)Pirkka broilerin fileesuikaleita, marinoimaton
    • 1tlsuolaa
    • 1rklöljyä
    • 2sipulia
    • 2-3(180 g)porkkanaa
    • 1(220 g)iso vihreä paprika
    • (thai)basilikan lehtiä

Valmistus

alle 30 min
  1. Kuori ja leikkaa sipuli ohuiksi lohkoiksi. Kuori porkkanat ja paloittele ne vinoittain ohuiksi lanteiksi. Puhdista ja leikkaa paprika reiluiksi paloiksi.
  2. Paista broilerisuikaleet kahdessa erässä rasvassa kuumalla pannulla. Mausta suolalla ja siirrä broilerit sivuun.
  3. Kuullota sipulia hetki öljyssä, lisää pannulle porkkanat ja hetken päästä paprikat. Jatka kuullottamista muutaman minuutin ajan. Kasvikset saavat jäädä hieman rapsakoiksi.
  4. Lisää kasvisten joukkoon kypsennetyt broilerit ja currykastike. Kuumenna kiehuvaksi. Lisää pinnalle runsaasti thaibasilikan lehtiä.
  5. Tarjoa broileri-kasviscurry heti jasmiiniriisin kanssa.

Ravintosisältö perannos 200g100 g

  • 218 kcal912 kJ
  • Proteiinia18 g
  • Hiilihydraatteja9 g
  • Rasvaa12 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille2