• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Punainen katkarapu-kookoskeitto

Punainen katkarapu-kookoskeitto
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 15 min
  • 94 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Pinnalle

    • korianteria tai persiljaa

Valmistus

alle 15 min
  1. Pane punajuuriperunasose, kookosmaito, vesi ja inkivääritahna kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi.
  2. Lisää jäiset katkaravut ja kuumenna, mutta älä enää keitä. Mausta pippurilla ja tarvittaessa suolalla. Koristele korianterilla tai persiljalla. Tarjoa lisäksi leipää.

Ravintosisältö per 100 g

  • 94 kcal393 kJ
  • Proteiinia3,22 g
  • Hiilihydraatteja7,06 g
  • Rasvaa6,07 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille1