
Punajuuri-lihapata lihasuikaleilla ja makkaroilla
- Annosmäärä6 annosta
- Valmistusaikayli 60 min
Resepti: Midi Vuorela
Ainekset
6 annosta
400 g | porsaanlihasuikaleita tai |
2 | grillimakkaraa tai |
2 | sipulia tai |
suolaa tai | |
paprikajauhetta tai | |
yrttimaustetta tai | |
2 | raakaa punajuurta tai |
1 | lihaliemikuutio tai |
3–4 dl | vettä tai |
1 dl | ruokakermaa tai |
2 tl | vehnäjauhoja tai |
Pinnalle | |
---|---|
persiljaa hienonnettuna tai |
Valmistus
yli 60 min
Ruskista porsaanlihasuikaleet, makkaraviipaleet ja lohkotut sipulit pinnoitetussa paistokasarissa.
Mausta suolalla, paprikajauheella ja yrttimausteella. Kuori ja suikaloi punajuuret ja lisää suikaleet kasariin.
Murenna liemikuutio joukkoon, sekoita ja kaada vesi kasariin. Pane kansi päälle ja anna ruoan hautua 30–60 minuuttia.
Sekoita ruokakerma ja vehnäjauhot ja lisää seos kiehuvaan liemeen koko ajan sekoittaen. Hauduta 5 minuuttia.
Ripottele persiljasilppu pinnalle ja nauti kypsennettyjen ohrasuurimoiden tai pastan ja raikkaan salaatin kanssa.
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- yli 60 min4,1(281 arviota)
- yli 60 min4,2(50 arviota)
- yli 60 min4,0(48 arviota)
- yli 60 min4,8(6 arviota)
- 30 - 60 min3,7(15 arviota)
- yli 60 min3,0(2 arviota)
- yli 60 min4,8(16 arviota)
- yli 60 min4,0(4 arviota)
Arvostele resepti
ka. 1,0 (1 arvio)