• Erityisruokavaliot

Punajuuri-lihapata lihasuikaleilla ja makkaroilla

Resepti: Midi Vuorela
Punajuuri-lihapata lihasuikaleilla ja makkaroilla
Reseptin teki kumppani
  • 6 annosta
  • yli 60 min

Ainekset

6 annosta
    • 400gporsaanlihasuikaleita
    • 2grillimakkaraa
    • 2sipulia
    • suolaa
    • paprikajauhetta
    • yrttimaustetta
    • 2raakaa punajuurta
    • 1lihaliemikuutio
    • 3-4dlvettä
    • 1dlruokakermaa
    • 2tlvehnäjauhoja

Pinnalle:

    • persiljasilppua

Valmistus

yli 60 min
  1. Ruskista porsaanlihasuikaleet, makkaraviipaleet ja lohkotut sipulit pinnoitetussa paistokasarissa.
  2. Mausta suolalla, paprikajauheella ja yrttimausteella. Kuori ja suikaloi punajuuret ja lisää suikaleet kasariin.
  3. Murenna liemikuutio joukkoon, sekoita ja kaada vesi kasariin. Pane kansi päälle ja anna ruoan hautua 30-60 minuuttia.
  4. Sekoita ruokakerma ja vehnäjauhot ja lisää seos kiehuvaan liemeen koko ajan sekoittaen. Hauduta 5 minuuttia.
  5. Ripottele persiljasilppu pinnalle ja nauti kypsennettyjen ohrasuurimoiden tai pastan ja raikkaan salaatin kanssa.

Kommentoi

Arvosana reseptille