Punakaali-omenasalaattiReseptin takana kumppani

Punakaali-omenasalaatti

  • Annosmäärä annosta
  • Valmistusaika30 - 60 min
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Kasvis (lakto-ovo)
  • Maidoton
  • Kananmunaton
Punakaali-omenasalaatti on täydellistä sadonkoruuajan ruokaa. Nam!
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Kasvis (lakto-ovo)
  • Maidoton
  • Kananmunaton

Ainekset

annosta

Liemi

4 dl
 
vettä
tai
1 dl
 
etikkaa
tai
1 dl
 
sokeria
tai
2 tl
 
suolaa
tai
10
 
kokonaista valkopippuria
tai
2
 
laakerinlehteä
tai

Salaatti

1/2
 
punakaalia
tai
1
 
sipuli varsineen
tai
2
 
omenaa
tai
1 ruukku
 
tuoretta meiramia tai kirveliä
tai

Valmistus

30 - 60 min
Mittaa liemen ainekset kattilaan. Kiehauta.
Leikkaa punakaali ja sipuli varsineen ohuiksi suikaleiksi. Halkaise omena, poista siemenkota ja leikkaa puolikkaat ohuiksi viipaleiksi. Hienonna tuoreyrtti.
Laita ainekset kerroksittain salaattiastiaan ja kaada liemi päälle.
Anna maustua muutamia tunteja tai seuraavaan päivään. Sekoita salaattia muutamia kertoja maustumisen aikana. Tarjoa esimerkiksi liha- tai kanaruokien kanssa.
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 4,6 (7 arviota)