
Punakaali-omenasalaatti
Punakaali-omenasalaatti on täydellistä sadonkoruuajan ruokaa. Nam!
30 - 60 min
Ainekset
Liemi
- 4dlvettä
- 1dletikkaa
- 1dlsokeria
- 2tlsuolaa
- 10kokonaista valkopippuria
- 2laakerinlehteä
Salaatti
- 1/2punakaalia
- 1sipuli varsineen
- 2omenaa
- 1ruukkutuoretta meiramia tai kirveliä
Valmistus
30 - 60 min- Mittaa liemen ainekset kattilaan. Kiehauta.
- Leikkaa punakaali ja sipuli varsineen ohuiksi suikaleiksi. Halkaise omena, poista siemenkota ja leikkaa puolikkaat ohuiksi viipaleiksi. Hienonna tuoreyrtti.
- Laita ainekset kerroksittain salaattiastiaan ja kaada liemi päälle.
- Anna maustua muutamia tunteja tai seuraavaan päivään. Sekoita salaattia muutamia kertoja maustumisen aikana. Tarjoa esimerkiksi liha- tai kanaruokien kanssa.
Kategoriat
Pääraaka-aineet Sesongit Ruokalajit Erityisruokavaliot
Kommentoi