• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Punakampelaa ja dippikastiketta

Punakampelaa ja dippikastiketta
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • alle 30 min
  • 0 kcal / 100 g

Ainekset

Sinappinen kurkkukastike

    • 1dlPirkka Kevyt majoneesia
    • 1dlPirkka sinappikurkkusalaattia

Valkosipuliyrttikastike

    • 2dlkermaviiliä
    • 1/2dlpersiljaa hienonnettuna
    • 1/2dltilliä hienonnettuna
    • 2rklkapriksia
    • 1valkosipulinkynsi
    • 1/4tlsuolaa
    • 1/4tlsokeria

Punajuurikastike

    • 2dlcrème fraîchea (ranskankerma)
    • 2dlPirkka punajuurta hienoksi raastettuna
    • 1/2tlmustapippuria rouhittuna
    • 1/4tlsuolaa
    • 1/4tlsokeria

Valmistus

alle 30 min
  1. Paista punakampelafileet pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Valmista haluamasi kastike kalalle. Sinappinen kurkkukastike: sekoita majoneesi ja sinappikurkkusalaatti keskenään. Valkosipuli-yrttikastike: hienonna persilja, tilli, kaprikset, kuorittu valkosipulinkynsi ja sekoita ne kermaviilin joukkoon. Mausta suolalla ja sokerilla. Punajuurikastike: sekoita raastettu punajuuri ja mausteet ranskankerman joukkoon. Tarjoa lisäksi perunasosetta ja raikasta salaattia.

Ravintosisältö per 100 g

  • 0 kcal kJ
  • Proteiinia g
  • Hiilihydraatteja g
  • Rasvaa g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille