• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Puolukka-kookostorttu, pakkausohje

Puolukka-kookostorttu, pakkausohje
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 1 kpl
  • 30 - 60 min
  • 288 kcal / 100 g

Ainekset

1 kpl

Valmistus

30 - 60 min
  1. Painele sulanut murotaikina piirakkavuoan (ø 30 cm) pohjalle ja reunoille.
  2. Levitä jäiset puolukat pohjalle. Sekoita sulatetun rasvan joukkoon sokeri, kookoshiutaleet, vehnäjauhot ja vanilliinisokeri. Ripottele seos puolukoiden pinnalle.
  3. Paista 200 asteessa 25-30 minuuttia. Tarjoa haaleana vaniljajäätelön kanssa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 288 kcal1 200 kJ
  • Proteiinia3,49 g
  • Hiilihydraatteja30,7 g
  • Rasvaa16,5 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille