• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Puolukkainen liha-porkkanapata

Pirkka-koekeittiön meheväksi hautuva puolukkainen liha-porkkanapata yhdistää perinteisiä aineksia herkullisesti.
Puolukkainen liha-porkkanapata
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 5-6 annosta
  • yli 60 min
  • 114 kcal / 100 g

Ainekset

5-6 annosta

Pinnalle

Valmistus

yli 60 min
  1. Kuori ja lohko sipulit. Kuori ja paloittele porkkanat reiluiksi paloiksi.
  2. Ruskista lihat parissa erässä pannulla. Lado pataan kerroksittain lihaa, sipulia, porkkanaa, mausteita ja puolukoita. Huuhtele pannu vedellä ja kaada pataan.
  3. Kypsennä pataa kannen alla uunin alatasolla 175 asteessa 1 1/2-2 tuntia. Koristele puolukoilla ja persiljalla. Tarjoa puolukkainen liha-porkkanapata keitettyjen perunoiden tai perunasoseen kanssa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 114 kcal476 kJ
  • Proteiinia10,7 g
  • Hiilihydraatteja2,48 g
  • Rasvaa6,91 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille