
Puolukkakiisseli
- Valmistusaikaalle 30 min
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Vegaaninen
- Maidoton
- Kananmunaton
Puolukkakiisseli on ihana kirpeän ja makean yhdistelmä! Tämä marjaisa jälkiruoka valmistuu nopeasti. Nauti sellaisenaan tai kermavaahdon kanssa.
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Vegaaninen
- Maidoton
- Kananmunaton
Ainekset
8 dl | vettä tai |
1 1/2 dl | sokeria tai |
200 g | puolukoita tai |
4 rkl | perunajauhoja tai |
1 dl | vettä tai |
Valmistus
alle 30 min
Mittaa vesi, sokeri ja puolukat kattilaan. Keitä 15 minuuttia.
Siivilöi puolukoiden kuoret pois. Kaada mehu takaisin kattilaan.
Sekoita perunajauhot ja vesi. Lisää seos ohuena nauhana mehun joukkoon koko ajan hyvin sekoittaen.
Kiehauta. Peitä kannella tai kelmulla ja jäähdytä kylmävesihauteessa.
Siivilöi kiisseli tarjoiluastiaan. Nauti sellaisenaan tai kermavaahdon kanssa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min4,3(65 arviota)
- alle 15 min4,1(72 arviota)
- alle 30 min3,0(10 arviota)
- alle 30 min3,1(16 arviota)
- alle 15 min3,7(15 arviota)
- alle 15 min4,2(23 arviota)
- 30 - 60 min4,4(51 arviota)
- alle 30 min4,0(1 arvio)
Arvostele resepti
ka. 3,9 (38 arviota)
- Pipo10 kuukautta sittenHelppoa ja hyvää
- Hansu3 vuotta sittenHelppoa ja hyvää. Minä tykkään syödä tätä mm. puuron kanssa.
- -684 vuotta sittenPasseli perusohje. Mutta ei niitä kuoria kannata poistaa.
- hyvää on.6 vuotta sittenPakastemansikoita kulhoon ja kuuma kiisseli kaadetaan päälle. Jäähtyy nopeasti. Lisäksi manna- tai riisipuuro.