PuolukkakiisseliReseptin teki kumppani

Puolukkakiisseli

Puolukkakiisseli on ihana kirpeän ja makean yhdistelmä! Tämä marjaisa jälkiruoka valmistuu nopeasti. Nauti sellaisenaan tai kermavaahdon kanssa.

  • alle 30 min

Ainekset

    • 8dlvettä
    • 1,5dlsokeria
    • 200gpuolukoita
    • 4rklperunajauhoja
    • 1dlvettä

Valmistus

alle 30 min
  1. Mittaa vesi, sokeri ja puolukat kattilaan. Keitä 15 minuuttia.
  2. Siivilöi puolukoiden kuoret pois. Kaada mehu takaisin kattilaan.
  3. Sekoita perunajauhot ja vesi. Lisää seos ohuena nauhana mehun joukkoon koko ajan hyvin sekoittaen.
  4. Kiehauta. Peitä kannella tai kelmulla ja jäähdytä kylmävesihauteessa.
  5. Siivilöi kiisseli tarjoiluastiaan. Nauti sellaisenaan tai kermavaahdon kanssa.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 8 arvostelua
  • hyvää on.18.7.2017

    Pakastemansikoita kulhoon ja kuuma kiisseli kaadetaan päälle. Jäähtyy nopeasti. Lisäksi manna- tai riisipuuro.