
Puolukkapannacotta
Resepti: Midi Vuorela
- 6 annosta
- yli 60 min
Ainekset
6 annosta
- 2dlmakeuttamatonta, laimennettua puolukkamehua
- 3/4dlhyytelösokeria
Kermahyytelö:
- 2liivatelehteä
- 1dlkuohukermaa
- 2dltäysmaitoa
Pinnalle:
- 100gpuolukoita
- 6rklsiirappia
Valmistus
yli 60 min- Kuumenna mehu ja hyytelösokeri kiehuvaksi ja keitä hiljaa poreillen minuutin ajan.
- Jäähdytä hetki ja annostele puolukkahyytelö jälkiruoka-astioiden tai lasien pohjalle.
- Pane astiat jääkaappiin ja anna hyytyä 2-4 tuntia.
- Pehmitä liivatelehdet kylmässä vedessä. Kuumenna kerma-maitoseos kiehuvaksi ja sekoita valutetut liivatelehdet joukkoon. Mausta vaniljasokerilla.
- Jäähdytä ja valuta kerma-maitoseos puolukkahyytelöiden päälle.
- Pane astiat jääkaappiin ja anna hyytyä muutamia tunteja tai seuraavaan päivään.
- Ripottele puolukat pinnalle ja valuta siirappi päälle ennen tarjoilua.
Kategoriat
Sesongit Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi