PuolukkapannacottaReseptin teki kumppani

Puolukkapannacotta

Resepti: Midi Vuorela

  • 6 annosta
  • yli 60 min

Ainekset

6 annosta
    • 2dlmakeuttamatonta, laimennettua puolukkamehua
    • 3/4dlhyytelösokeria

Kermahyytelö:

    • 2liivatelehteä
    • 1dlkuohukermaa
    • 2dltäysmaitoa
    • 1rklvaniljasokeria

Pinnalle:

    • 100gpuolukoita
    • 6rklsiirappia

Valmistus

yli 60 min
  1. Kuumenna mehu ja hyytelösokeri kiehuvaksi ja keitä hiljaa poreillen minuutin ajan.
  2. Jäähdytä hetki ja annostele puolukkahyytelö jälkiruoka-astioiden tai lasien pohjalle.
  3. Pane astiat jääkaappiin ja anna hyytyä 2-4 tuntia.
  4. Pehmitä liivatelehdet kylmässä vedessä. Kuumenna kerma-maitoseos kiehuvaksi ja sekoita valutetut liivatelehdet joukkoon. Mausta vaniljasokerilla.
  5. Jäähdytä ja valuta kerma-maitoseos puolukkahyytelöiden päälle.
  6. Pane astiat jääkaappiin ja anna hyytyä muutamia tunteja tai seuraavaan päivään.
  7. Ripottele puolukat pinnalle ja valuta siirappi päälle ennen tarjoilua.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 3 arvostelua