• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Rakuunainen tonnikala-pastasalaatti

Rakuunainen tonnikala-pastasalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • yli 60 min
  • 162 kcal / 100 g

Ainekset

6 annosta

Lisäksi

    • 1ruukkujääsalaattia

Kastike

Valmistus

yli 60 min
  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä. Huuhtele keitetty pasta kylmällä vedellä ja valuta hyvin. Valuta tonnikala ja salaattijuusto. (Salaattijuuston öljymarinadin voi ottaa talteen ja käyttää myöhemmin esimerkiksi salaatinkastikkeena.)
  2. Kuori ja halkaise sipuli ja leikkaa se ohuiksi viipaleiksi. Puolita kirsikkatomaatit. Kuutioi maustekurkut.
  3. Sekoita kaikki salaatin ainekset suuressa kulhossa. Mausta kermaviili rakuunalla, suolalla ja pippurilla. Kaada kastike salaatin joukkoon. Anna maustua jääkaapissa pari tuntia ennen tarjoilua. Revi jääsalaatti vadille ja kaada päälle maustunut tonnikala-pastaseos.

Ravintosisältö per 100 g

  • 162 kcal678 kJ
  • Proteiinia8,94 g
  • Hiilihydraatteja16,9 g
  • Rasvaa6,1 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille7