Raparperi-vadelmapiiras
Kesäinen raparperi-vadelmapiiras maistuu juhlissa. Tämä herkullinen leivos kruunaa kahvipöydän.
- 30 - 60 min
Ainekset
Taikina
- 1pkt(400g)murotaikinaa, pakaste
Täyte
- 1rs(230g)paiston kestävää vadelmamarmeladia
- 5dlraparperipaloja
Tarjoiluun
- vaniljakastike- tai kermavaahtoa tai jäätelöä
Valmistus
30 - 60 min- Painele sulanut taikina piirasvuoan (ø 24-27 cm) pohjalle ja parin sentin verran reunalle. Sekoita vadelmamarmeladi ja raparperipalat ja kaada seos pohjan päälle vuokaan.
- Paista 175 asteessa noin 25 minuuttia. Tarjoa haalea piiras vaniljakastike- tai kermavaahdon tai pehmeän jäätelön kanssa jälkiruokana tai kahvin kanssa.
Kategoriat
Leivonta ja jälkiruoat Sesongit Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi