Raparperi-vadelmapiirasReseptin takana kumppani

Raparperi-vadelmapiiras

  • Valmistusaika30 - 60 min
  • Kasvis (lakto-ovo)
Kesäinen raparperi-vadelmapiiras maistuu juhlissa. Tämä herkullinen leivos kruunaa kahvipöydän.
  • Kasvis (lakto-ovo)

Ainekset

Taikina

1 pkt (400 g)
 
murotaikinaa (pakaste)
tai

Täyte

1 rs (230 g)
 
paiston kestävää vadelmamarmeladia
tai
5 dl
 
raparperipaloja
tai

Tarjoiluun

 
vaniljakastike- tai kermavaahtoa tai jäätelöä
tai

Valmistus

30 - 60 min

Painele sulanut taikina piirasvuoan (ø 24–27 cm) pohjalle ja parin sentin verran reunalle. Sekoita vadelmamarmeladi ja raparperipalat ja kaada seos pohjan päälle vuokaan.

Paista 175 asteessa noin 25 minuuttia. Tarjoa haalea piiras vaniljakastike- tai kermavaahdon tai pehmeän jäätelön kanssa jälkiruokana tai kahvin kanssa.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
  • Pirkka murotaikina 400g pakaste
    Hinta 1,89/kpl
    4,73/kg
  • Pirkka paistonkestävä vadelmamarmeladi 280g
    Hinta 2,69/kpl
    9,61/kg
  • Sunnuntai murotaikina 400g laktoositon pakaste
    Hinta 3,49/kpl
    8,73/kg
  • Myllyn Paras Pyöreä Piirakkataikina makea 380 g pakaste
    Hinta 1,99/kpl
    5,24/kg
  • Saarioinen Vadelmamarmeladi 230g
    Hinta 2,69/kpl
    11,70/kg
  • Pirkka vaahtoutuva vaniljakastike 2,5 dl laktoositon
    Hinta 1,49/kpl
    5,96/l
  • Oatly vaahtoutuva kauravaniljakastike 2,5dl
    Hinta 1,65/kpl
    6,60/l
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 3,3 (12 arviota)