• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Raparperi-vadelmapiiras

Raparperi-vadelmapiiras
Reseptin teki kumppani
  • 30 - 60 min

Ainekset

Taikina

    • 1pkt(400g)murotaikinaa, pakaste

Täyte

    • 1rs(230g)paiston kestävää vadelmamarmeladia
    • 5dlraparperipaloja

Tarjoiluun

    • vaniljakastike- tai kermavaahtoa tai jäätelöä

Valmistus

30 - 60 min
  1. Painele sulanut taikina piirasvuoan (ø 24-27 cm) pohjalle ja parin sentin verran reunalle. Sekoita vadelmamarmeladi ja raparperipalat ja kaada seos pohjan päälle vuokaan.
  2. Paista 175 asteessa noin 25 minuuttia. Tarjoa haalea piiras vaniljakastike- tai kermavaahdon tai pehmeän jäätelön kanssa jälkiruokana tai kahvin kanssa.

Kommentoi

Arvosana reseptille