Rapeapintaiset parmesaanibroileritTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Rapeapintaiset parmesaanibroilerit

  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 240 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta
    • n. 5dlmaissihiutaleita (corn flakes)
    • 1/2dlparmesaania raastettuna
    • 1pkt(n. 900 g)hunajamarinoituja broilerin koipireisiä

Valmistus

30 - 60 min
  1. Jauha maissihiutaleet monitoimikoneessa tasaiseksi jauheeksi. Sekoita joukkoon parmesaanijuustoraaste.
  2. Jaa broileripalat nivelestä kahtia ja kääntele palat joka puolelta jauheessa, jotta kuorrutus tarttuu niihin kauttaaltaan.
  3. Aseta ritilä foliolla suojatun uunipannun päälle ja lado broileripalat keskelle. Paista broilereita 200-asteisen uunin alatasolla noin 40 minuuttia. Tarjoa rapeapintaiset parmesaanibroilerit uuniperunoiden ja keitetyn maissin kanssa.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 240 kcal1 000 kJ
  • Proteiinia14,9 g
  • Hiilihydraatteja5,64 g
  • Rasvaa17,3 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Lisää tästä reseptin raaka-aineita ostoslistallesi

Valikoima ja hinnat kaupasta K‑Citymarket Iso Omena
Iso Omena
  • Ei tuotekuvaa kuvaa tuotteelle Kellogg's Corn Flakes 500g
    Kellogg's Corn Flakes 500g
    1,99/kpl3,98/kg
  • Ei tuotekuvaa kuvaa tuotteelle K-Menu maissihiutale 750g
    K-Menu maissihiutale 750g
    1,79/kpl2,39/kg
  • Ei tuotekuvaa kuvaa tuotteelle Pirkka Parhaat Parmigiano Reggiano parmesan 200g
    Pirkka Parhaat Parmigiano Reggiano parmesan 200g
    6,15/kpl30,75/kg
  • Ei tuotekuvaa kuvaa tuotteelle Parmareggio Parmigiano 80g lastu
    Parmareggio Parmigiano 80g lastu
    3,90/kpl48,75/kg
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen.

Kommentoi

Arvosana reseptille