Rapeapintaiset parmesaanibroileritTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Rapeapintaiset parmesaanibroilerit

  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 240 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta
    • n. 5dlmaissihiutaleita (corn flakes)
    • 1/2dlparmesaania raastettuna
    • 1pkt(n. 900 g)broilerin koipireisiä, hunajamarinoitu

Valmistus

30 - 60 min
  1. Jauha maissihiutaleet monitoimikoneessa tasaiseksi jauheeksi. Sekoita joukkoon parmesaanijuustoraaste.
  2. Jaa broileripalat nivelestä kahtia ja kääntele palat joka puolelta jauheessa, jotta kuorrutus tarttuu niihin kauttaaltaan.
  3. Aseta ritilä foliolla suojatun uunipannun päälle ja lado broileripalat keskelle. Paista broilereita 200-asteisen uunin alatasolla noin 40 minuuttia. Tarjoa rapeapintaiset parmesaanibroilerit uuniperunoiden ja keitetyn maissin kanssa.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 240 kcal1 000 kJ
  • Proteiinia 14,9 g
  • Hiilihydraatteja5,64 g
  • Rasvaa17,3 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Iso Omena
Vaihda
  • Ei tuotekuvaa tuotteelle Kellogg's Corn Flakes 500g
    Kellogg's Corn Flakes 500g
    2,25/kpl4,50/kg
  • Ei tuotekuvaa tuotteelle K-Menu maissihiutale 750g
    K-Menu maissihiutale 750g
    1,79/kpl2,39/kg
  • Ei tuotekuvaa tuotteelle Pirkka Parhaat Parmigiano Reggiano parmesan 200g
    Pirkka Parhaat Parmigiano Reggiano parmesan 200g
    6,25/kpl31,25/kg
  • Ei tuotekuvaa tuotteelle Zanetti Parmigiano Reggiano juusto 200g
    Zanetti Parmigiano Reggiano juusto 200g
    7,89/kpl39,45/kg
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen.

Kommentoi

Arvosana reseptille