• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Rapeapintaiset parmesaanibroilerit

Rapeapintaiset parmesaanibroilerit
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 240 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta
    • n. 5dlmaissihiutaleita (corn flakes)
    • 1/2dlparmesaanijuustoa raastettuna
    • 1pkt(n. 900 g)hunajamarinoituja broilerin koipireisiä

Valmistus

30 - 60 min
  1. Jauha maissihiutaleet monitoimikoneessa tasaiseksi jauheeksi. Sekoita joukkoon parmesaanijuustoraaste.
  2. Jaa broileripalat nivelestä kahtia ja kääntele palat joka puolelta jauheessa, jotta kuorrutus tarttuu niihin kauttaaltaan.
  3. Aseta ritilä foliolla suojatun uunipannun päälle ja lado broileripalat keskelle. Paista broilereita 200-asteisen uunin alatasolla noin 40 minuuttia. Tarjoa rapeapintaiset parmesaanibroilerit uuniperunoiden ja keitetyn maissin kanssa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 240 kcal1 000 kJ
  • Proteiinia14,9 g
  • Hiilihydraatteja5,64 g
  • Rasvaa17,3 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille