• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Rapeat suklaakinuskileivokset

Rapeat suklaakinuskileivokset on helppo tehdä yhdessä lasten kanssa.
Rapeat suklaakinuskileivokset
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • n. 25 palaa
  • alle 30 min
  • 369 kcal / 100 g

Ainekset

n. 25 palaa

Kuorrutus

Koristeeksi

    • nonparelleja, kookoshiutaleita
    • tai
    • mantelilastuja

Valmistus

alle 30 min
  1. Voitele 20 x 25 cm kokoinen uunivuoka tai leikkaa vuoan pohjalle leivinpaperi. Kauli sulanut murotaikinalevy vuokaan sopivaksi, pistele haarukalla ja paista 175 asteessa noin 20 minuuttia.
  2. Mittaa kaikki kuorrutusaineet voinokaretta lukuun ottamatta pinnoitettuun, laakeaan kattilaan ja keitä seosta miedolla lämmöllä ilman kantta noin 15 minuuttia, kunnes kinuski sakenee. Lisää lopuksi voi.
  3. Kaada suklaakinuski kypsän pohjalevyn päälle vuokaan, ripottele pintaan koristeita ja anna jäähtyä. Leikkaa kylmänä pieniksi suklaakinuskileivoksiksi.

Tiesitkö että...

Vinkki! Kinuskin keittoaika riippuu kerman tuoreudesta. Aivan tuore kerma vaatii pidemmän keittoajan kuin lähellä parasta ennen päiväystä oleva.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 369 kcal1 540 kJ
  • Proteiinia3,63 g
  • Hiilihydraatteja43 g
  • Rasvaa20,3 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 3 arvostelua