Rapukakut
Rapukakut eli crab cakes valmistuvat nopeasti pannulla. Voit maustaa rapukakut halutessasi tuoreella chilillä. Tämäkin resepti vain n. 2,10€/annos*.
4 annostaalle 30 min90 kcal / annos (110g)
Ainekset
4 annosta
- 1ps(350 g)Pirkka pieniä katkarapuja
- 100gpurjoa
- 1-2valkosipulinkynttä
- 2kananmunaa
- 1/2dlvehnäjauhoja
- 1/2tlmustapippuria
- 1/2tlsuolaa
- 1rklsitruunanmehua
- 1tlsitruunankuorta
- 1dlkorianteria
- juoksevaa rasvaseosta
Valmistus
alle 30 min- Sulata ja valuta katkaravut. Hienonna katkarapuja veitsellä pienemmäksi.
- Hienonna halkaistu, huuhdottu purjo sekä valkosipuli. Sekoita rapukakkujen ainekset keskenään. Anna turvota hetki.
- Nosta lusikalla nokareet massaa pannulle ja painele pihveiksi (10-12 kpl). Paista rasvassa pannulla yhteensä noin 5 minuuttia välillä kääntäen. Tarjoa esimerkiksi nuudeleiden kanssa.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 10/2014. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Ravintosisältö per annos 110g100 g
- 90 kcal377 kJ
- Proteiinia 12 g
- Hiilihydraatteja5 g
- Rasvaa2 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi
Rapu ei ole sama kuin katkarapu.