• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Rapukakut

Rapukakut eli crab cakes valmistuvat nopeasti pannulla. Voit maustaa rapukakut halutessasi tuoreella chilillä. Tämäkin resepti vain n. 2,10€/annos*.
Rapukakut
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 90 kcal / annos (110g)

Ainekset

4 annosta
    • 100gpurjoa
    • 1-2valkosipulinkynttä
    • 2kananmunaa
    • 1/2dlvehnäjauhoja
    • 1/2tlmustapippuria
    • 1/2tlsuolaa
    • 1rklsitruunanmehua
    • 1tlsitruunankuorta
    • 1dlkorianteria
    • juoksevaa rasvaseosta

Lisäksi

Valmistus

alle 30 min
  1. Sulata ja valuta katkaravut. Hienonna katkarapuja veitsellä pienemmäksi.
  2. Hienonna halkaistu, huuhdottu purjo sekä valkosipuli. Sekoita rapukakkujen ainekset keskenään. Anna turvota hetki.
  3. Nosta lusikalla nokareet massaa pannulle ja painele pihveiksi (10-12 kpl). Paista rasvassa pannulla yhteensä noin 5 minuuttia välillä kääntäen. Tarjoa maapähkinä-kookoskastikkeen ja esimerkiksi nuudeleiden kanssa.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 10/2014. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

  • Pääraaka-aineet

Ravintosisältö perannos 110g100 g

  • 90 kcal377 kJ
  • Proteiinia12 g
  • Hiilihydraatteja5 g
  • Rasvaa2 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 4 arvostelua