Rapupasta
Rapupasta on helppo, nopea ja maukas ruoka.
3 annostaalle 30 min661 kcal / annos (350g)
Ainekset
3 annosta
- 1Knorr Fond "du Chef" kasvisannosfondi
- 1rs(330/170 g)Pirkka ravunpyrstöjä liemessä
- 1/2(100 g)purjoa
- 1rklFlora Kulta juoksevaa kasviöljyseosta
- 1prk(2 1/2 dl)Crème Bonjour Cuisinea, chili & paprika
- n. 1/2dlkorianteria, tilliä tai persiljaa hienonnettuna
Valmistus
alle 30 min- Keitä pasta muuten pakkauksen ohjeen mukaan, mutta korvaa suola fondilla.
- Valuta ravut. Halkaise, huuhdo ja suikaloi purjo. Kuullota purjot rasvassa.
- Lisää cuisine ja kuumenna kiehuvaksi. Sekoita joukkoon ravut. Kuumenna, mutta älä keitä.
- Valuta pasta, mutta säästä keitinlientä noin 1/2 dl. Ohenna kastike keitinliemellä ja sekoita pastan joukkoon. Viimeistele parmesaanilla ja yrteillä.
Katso video
Kategoriat
Teemat Pääraaka-aineet Ruokalajit
Ravintosisältö per annos 350g100 g
- 661 kcal2 770 kJ
- Proteiinia 33,4 g
- Hiilihydraatteja65,4 g
- Rasvaa28,9 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi