• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Röstit ja lohitäyte

Maukkaiden röstiperunoiden päälle valmistetaan lohitäytettä.
Röstit ja lohitäyte
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 5 annosta
  • yli 60 min
  • 320 kcal / annos (240g)

Ainekset

5 annosta

Paistamiseen

    • juoksevaa rasvaseosta

Lohitäyte

    • 1dlmaustekurkkua hienonnettuna
    • 1/2punasipulia
    • 1dltilliä hienonnettuna
    • 1prk(150 g)crème fraîchea (ranskankerma)
    • n. 2rklmaustekurkkujen lientä
    • 1/2rklsinappia
    • ripausmustapippuria

Lisäksi

    • 100gsiian, muikun tai mateen mätiä

Valmistus

yli 60 min
  1. Kuori ja raasta perunat sekä sipuli karkeaksi raasteeksi. Lisää muna, suola ja pippuri.
  2. Kuumenna ohukaispannussa rasva ja painele siihen peruna-sipuliseosta tasaiseksi kerrokseksi. Paista röstit keskilämmöllä molemmin puolin kauniin ruskeiksi. Raaka peruna vaatii noin 10 minuutin kypsennyksen. Annoksesta tulee noin 20 kappaletta pikkuröstejä.
  3. Hienonna kirjolohi, maustekurkkuviipaleet, punasipuli ja tilli. Sekoita täytteen ainekset. Mausta sinapilla ja pippurilla. Tarjoa röstit lohitäytteen ja mädin kanssa.

Tiesitkö että...

Vinkki! Voit valmistaa röstit myös kypsistä, esimerkiksi tähteeksi jääneistä perunoista.

Ravintosisältö perannos 240g100 g

  • 320 kcal1 340 kJ
  • Proteiinia14 g
  • Hiilihydraatteja29 g
  • Rasvaa17 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille