Ruis-valkosipulileivätReseptin takana kumppani

Ruis-valkosipulileivät

  • Annosmäärä4 annosta
  • Valmistusaikayli 60 min
  • Laktoositon
  • Kananmunaton
Ruis-valkosipulileivät maistuvat alkupalakasi tai vaikkapa keiton kanssa.
  • Laktoositon
  • Kananmunaton

Ainekset

4 annosta
10 kpl
 
pieniä pyöreitä ruisleipiä
tai
100 g
 
leivontamargariinia tai voita
tai
6
 
valkosipulinkynttä
tai
1 dl
 
ruohosipulia hienonnettuna
tai

Ravintosisältö

Energia
1 287 kJ / 308 kcal
Rasva
15,5 g
josta tyydyttynyttä
6,5 g
Hiilihydraatit
32,4 g
josta sokereita
1,2 g
Proteiini
5,9 g
Suola
1,1 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

yli 60 min

Kuumenna uuni 225 asteeseen. Levitä avatut ruisleivät leivinpaperoidulle uunipellille.

Sekoita rasva, murskatut valkosipulin kynnet ja ruohosipulisilppu. Voitele leivät.

Työnnä pelti uuniin ja paista 5–8 minuuttia.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
  • Valkosipuli 100g Espanja 1lk
    Hinta 1,09/kpl
    10,90/kg
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 3,3 (8 arviota)