• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Rukiinen iltapala

Rukiinen iltapala
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • alle 30 min
  • 222 kcal / 100 g

Ainekset

    • 15ruispalaa
    • 1putkilomajoneesia
    • 200gpalvikinkkua suikaloituna
    • 3-4tomaattia viipaleina
    • 4dlemmentalraastetta
    • 1dlmustia oliiveja viipaleina
    • pizzamaustetta

Valmistus

alle 30 min
  1. Levitä ruispalat voipaperin päälle uunipannulle. Sekoita keskenään majoneesi ja sinappikurkkusalaatti. Levitä seos leiville. Annostele leiville palvikinkkusuikaleita ja levitä päälle tomaattiviipaleet.
  2. Ripottele juustoraaste ja lisää viipaloidut oliivit. Mausta vielä pizzamausteella. Paista rukiinen iltapala 225-asteisessa uunissa, kunnes juusto on sulanut ja kauniin ruskeaa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 222 kcal928 kJ
  • Proteiinia7,88 g
  • Hiilihydraatteja24,4 g
  • Rasvaa9,42 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille