• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Rukiiset silakkapitsat

Rukiiset silakkapitsat
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 2 annosta
  • alle 30 min
  • 527 kcal / annos (425g)

Ainekset

2 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Leikkaa chili ja tomaatit ohuiksi viipaleiksi. Levitä ruisleipäkiekot leivinpaperille pellille. Sivele leivät pastakastikkeella. Jaa silakat leiville nahkapuoli alaspäin. Mausta silakat suolalla, mustapippurirouheella, silputtulla tillillä ja chilillä. Levitä päälle tomaattiviipaleet. Mausta pizzamausteella ja viimeistele juustoraasteella.
  2. Paista leipiä 200 asteessa keskitasolla noin 15 minuuttia. Paloittele rukiiset silakkapitsat pizzaleikkurilla ja tarjoa ilta- tai välipalana.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 425g100 g

  • 527 kcal2 200 kJ
  • Proteiinia40 g
  • Hiilihydraatteja38 g
  • Rasvaa24 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 1 arvostelu