• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Savukalasalaatti Helenan tapaan

Savukalasalaatti Helenan tapaan
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 158 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta
    • 3Pirkka kananmunaa
    • 1/2lohrasuurimoita kypsennettynä
    • 1/2ljäävuorisalaattia revittynä
    • 3tomaattia lohkoina
    • 300gsavukalaa perattuna ja paloiteltuna
    • 1tlk(200 g)raejuustoa
    • 1dlruohosipulia hienonnettuna

Kastike

Valmistus

alle 30 min
  1. Keitä ja lohko kananmunat. Lado salaattiaineet kerroksittain salaattikulhoon.
  2. Sekoita kastikkeen aineet keskenään ja tarjoa erikseen kulhosta. Tarjoa lisäksi tuoretta leipää.

Ravintosisältö per 100 g

  • 158 kcal661 kJ
  • Proteiinia8,44 g
  • Hiilihydraatteja18,1 g
  • Rasvaa5,48 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille