Savukalatabbouleh ohrasta
Savukalatabbouleh ohrasta maistuu maukkaana lounaana,
6 annosta30 - 60 min178 kcal / annos (240g)
Ainekset
6 annosta
- n. 350glämminsavustettua kirjolohifileetä
- 2dlkokonaisia tai rikottuja ohrasuurimoita
- 1lvettä
- 1tlsuolaa
- 3(250 g)tomaattia
- 1/2(150 g)kurkkua
- 50gkevätsipulia tai pala purjoa
- 1dlpersiljaa hienonnettuna
- 1dltilliä hienonnettuna
- 1 1/2tlsitruunan raastettua kuorta
- 3rklsitruunanmehua
- 2rklöljyä
- n. 1/2tlsuolaa
- ripausmustapippuria
Kastike
- 1/2dltilliä hienonnettuna
- 1rklsinappia
- ripaussuolaa
- ripausmustapippuria
Valmistus
30 - 60 min- Keitä ohrasuurimoita suolalla maustetussa vedessä noin 40 minuuttia, kunnes ohra on kypsää. Valuta ja huuhdo kylmällä vedellä.
- Kuutioi tomaatit ja kurkku. Hienonna kevätsipuli. Sekoita kaikki ainekset ohran joukkoon. Lisää viimeiseksi paloiteltu kala. Anna salaatin maustua hetki ennen tarjoamista.
- Sekoita kastikeainekset keskenään. Tarjoa savukalatabbouleh ja kastike erikseen.
Katso video
Kategoriat
Ravintosisältö per annos 240g100 g
- 178 kcal746 kJ
- Proteiinia 9 g
- Hiilihydraatteja14,5 g
- Rasvaa8,98 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi