SavulenkkikeittoTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Savulenkkikeitto

Perinteinen makkarakeitto saa uutta makua savulenkistä. Noin 0,75€/annos.

  • 4 annosta
  • 30 - 60 min

Ainekset

4 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kuori ja paloittele perunat. Kuumenna vesi kattilassa ja murenna joukkoon liemikuutio. Lisää myös pippurit.
  2. Anna liemen kiehahtaa hetken ja lisää perunat. Keitä perunoita noin 10 minuuttia ja lisää sitten keittojuurekset.
  3. Paloittele savulenkki ja ruskista palat pannulla. Kun kasvikset alkavat olla kypsät, lisää makkarapalat keittoon.
  4. Kuumenna vielä kiehuvaksi ja tarkista maku. Lisää suolaa tarvittaessa.

Tiesitkö että...

Savulenkki valmistetaan luonnonsuoleen, joten sitä ei tarvitse kuoria ennen kypsentämistä. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 1/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 1 arvostelu