Savulenkkikeitto
Perinteinen makkarakeitto saa uutta makua savulenkistä. Noin 0,75€/annos.
- 4 annosta
- 30 - 60 min
Ainekset
4 annosta
- 1,2lvettä
- 1rklkokonaista mustapippuria
- 300g(à 1 kg)K-Menu keittojuureksia
- 1pkt(400 g)K-Menu savulenkkiä
Valmistus
30 - 60 min- Kuori ja paloittele perunat. Kuumenna vesi kattilassa ja murenna joukkoon liemikuutio. Lisää myös pippurit.
- Anna liemen kiehahtaa hetken ja lisää perunat. Keitä perunoita noin 10 minuuttia ja lisää sitten keittojuurekset.
- Paloittele savulenkki ja ruskista palat pannulla. Kun kasvikset alkavat olla kypsät, lisää makkarapalat keittoon.
- Kuumenna vielä kiehuvaksi ja tarkista maku. Lisää suolaa tarvittaessa.
Tiesitkö että...
Savulenkki valmistetaan luonnonsuoleen, joten sitä ei tarvitse kuoria ennen kypsentämistä. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 1/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Pääraaka-aineet Ruokalajit Teemat Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi