Savupekoni-mac'n'cheese
Gluteeniton makaroni-juustovuoka eli mac'n'cheese syntyy pekonilla maustetusta sulatejuustosta ja porkkanasoseesta. Tätä helpommaksi ei arkiruoka muutu! Noin 2,60€/annos
- 4 annosta
- 30 - 60 min
Ainekset
4 annosta
- 1ps(400 g)Pirkka gluteenitonta makaronia
- 1prk(250 g)Valio Koskenlaskija Ruoka & Dippi savupekoni -sulatejuustoa
- 1pkt(500 g)Pirkka Luomu porkkanasosetta
- 1/4tlmustapippuria
- 1/4tlsuolaa
- 1ps(150 g)Valio juustomestarin cheddarjuustoraastetta
Valmistus
30 - 60 min- Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta hyvin. Voitele uunivuoka.
- Sekoita isossa kulhossa keskenään sulatejuusto, porkkanasose ja mausteet. Lisää kulhoon makaronit, sekoita ja kumoa seos uunivuokaan. Ripottele päälle juustoraaste.
- Paista 200 asteessa 20-25 minuuttia. Anna ruoan vetäytyä hetken ennen tarjoamista.
Tiesitkö että...
Kokeile porkkanasoseen sijasta myös bataattisosetta. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 8/2019. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Ruokalajit Teemat Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi