SconssitReseptin teki kumppani

Sconssit

  • 16 kpl
  • 30 - 60 min

Ainekset

16 kpl
    • 7dlvehnäjauhoja
    • 1/2tlsuolaa
    • 1rklsokeria
    • 1rklleivinjauhetta
    • 100gvoita tai margariinia
    • 4dlmaitoa tai piimää

Päälle:

    • kidesokeria

Tarjoiluun:

    • 1dlvispikermaa
    • 1/2dlrahkaa
    • 1rklsokeria
    • mansikkahilloa

Valmistus

30 - 60 min
  1. Sekoita kuivat aineet kulhossa. Nypi joukkoon rasva.
  2. Lisää neste ja sekoita taikinaksi mahdollisimman vähin liikkein.
  3. Muotoile taikinasta tanko. Leikkaa tangosta 16 palasta ja taputtele ne muffinipellin syvennyksiin. Ripottele päälle sokeria.
  4. Kypsennä sconsseja 220-asteisen uunin keskitasolla 10-15 minuuttia.
  5. Vaahdota kerma. Lisää kermavaahtoon rahka ja sokeri. Tarjoa kuumat sconssit kermarahkan ja mansikkahillon kera.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille