• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Sieni-sinihomejuustomuhennos

Pirkka koekeittiön testaama sieni-homejuustomuhennos sopii erinomaisesti esimerkiksi kalan kanssa tarjottavaksi.
Sieni-sinihomejuustomuhennos
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 86,8 kcal / annos (120g)

Ainekset

4 annosta
    • 1rs(200 g)Champ ruskeita herkkusieniä
    • n. 150gPirkka purjoa
    • 1rklvoita
    • 1rklvehnäjauhoja
    • 1tlk(2 1/2 dl)Valio maustettua ruokakermaa, Aura
    • mustapippuria
    • persiljaa

Lisäksi

    • 2pkt(à n. 250 g)Heimon Gourmet loimulohifileetä

Valmistus

alle 30 min
  1. Puhdista ja paloittele sienet. Viipaloi halkaistu ja huuhdottu purjo. Kuullota purjo rasvassa. Lisää pannulle sienet ja paista noin 5 minuuttia. Ripottele pinnalle vehnäjauhot ja sekoita. Kaada joukkoon ruokakerma samalla sekoittaen. Keitä 2-3 minuuttia.
  2. Mausta mustapippurilla. Ripottele pinnalle runsaasti persiljaa. Tarjoa sieni-sinihomejuustomuhennos kalan kanssa.

Ravintosisältö perannos 120g100 g

  • 86,8 kcal363 kJ
  • Proteiinia2,69 g
  • Hiilihydraatteja3,9 g
  • Rasvaa6,95 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille