Silli-perunamunakas
- Annosmäärä2 annosta
- Valmistusaikaalle 30 min
- Gluteeniton
Ruokaisa silli-perunamunakas maistuu vaikkapa lounaaksi salaatin kanssa. Raikkaat retiisit tuovat munakkaaseen rapeutta.
- Gluteeniton
Ainekset
2 annosta
4 | tai |
1/2 prk (à 250 g) | tai |
n. 300 g | uusia perunoita keitettynä tai |
1–2 | nippusipulia varsineen (tai pala purjoa) tai |
2 rkl | öljyä tai |
3 rkl | vettä tai |
1 rkl | herkkusillin lientä tai |
ripaus | mustapippuria tai |
1/2 dl | tai |
Koristeluun | |
---|---|
3–4 | retiisiä tai |
nippusipulinvarsia (tai purjorenkaita) tai |
Valmistus
alle 30 min
Valuta sillit. Viipaloi keitetyt perunat. Hienonna sipulit. Kuumenna öljy pannussa ja kuullota sipulit. Lisää perunaviipaleet ja kuumenna muutama minuutti.
Riko munat kulhoon, vatkaa joukkoon vesi, sillinliemi ja mustapippuri. Kaada munakasmassa peruna-sipuliseoksen päälle ja sekoita kevyesti, jotta massa levittyy tasaisesti.
Kypsennä miedolla lämmöllä 4–5 minuuttia, kunnes seos on hyytynyt. Lisää juustoraaste ja anna sen hieman sulaa. Nostele valutetut sillipalat munakkaan päälle ja koristele silli-perunamunakas viipaloiduilla retiiseillä ja ohuiksi renkaiksi leikatuilla sipulinvarsilla.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min4,0(36 arviota)
- alle 30 min3,9(59 arviota)
- alle 30 min
- alle 30 min4,8(131 arviota)
- alle 30 min3,7(77 arviota)
- alle 30 min3,6(20 arviota)
- alle 30 min3,5(31 arviota)
- alle 30 min3,8(12 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,0 (2 arviota)