Sillikaviaarimunat
Nämä sillikaviaarimunat valmistat nopeasti alkupalaksi tai lisukkeeksi. Resepti: Sanna Kekäläinen.
4 annostaalle 30 min
Ainekset
4 annosta
- 4kananmuna
- 150gBoy Matjessillifileitä
- 0,5pieni punasipuli
- 0,5dltuoretta tilliä
- 0,5dltuoretta ruohosipulia
- 1rklsinappia
Tarjoiluun
- Apetit kirjolohenmätiä
Valmistus
alle 30 min- Keitä kananmunat kovaksi. Anna jäähtyä ja kuori ne. Halkaise munat. Laita keltuaiset kulhoon.
- Hienonna sillifileet. Jos et ole kovin suolaisen ystävä, liota silliä kylmässä vedessä tunnin verran. Hienonna sipuli, tilli ja ruohosipuli hyvin pieniksi paloiksi.
- Sekoita kaikki ainekset keltuaisten kanssa. Lusikoi seos keltuaisten tilalle munan- puolikkaisiin. Ylijääneen tahnan voi tarjota tumman leivän tai perunoiden kera. Koristele munat halutessasi mädillä.
Tiesitkö että...
Vinkki: Sommittele lautaselle lisäksi muutama erilainen valmissilli, esim. Ahti Perhe- silli, Vesta Tillisilli ja Boy Sinappisilli.Kategoriat
Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Kommentoi