• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Sillikaviaarimunat

Nämä sillikaviaarimunat valmistat nopeasti alkupalaksi tai lisukkeeksi. Resepti: Sanna Kekäläinen.
Sillikaviaarimunat
Reseptin teki kumppani
  • 4 annosta
  • alle 30 min

Ainekset

4 annosta
    • 4Pirkka kananmuna
    • 150gBoy Matjessillifileitä
    • 0,5pieni punasipuli
    • 0,5dltuoretta tilliä
    • 0,5dltuoretta ruohosipulia
    • 1rklsinappia
    • 150gPirkka crème fraîchea (ranskankermaa)

Tarjoiluun

    • Apetit kirjolohenmätiä

Valmistus

alle 30 min
  1. Keitä kananmunat kovaksi. Anna jäähtyä ja kuori ne. Halkaise munat. Laita keltuaiset kulhoon.
  2. Hienonna sillifileet. Jos et ole kovin suolaisen ystävä, liota silliä kylmässä vedessä tunnin verran. Hienonna sipuli, tilli ja ruohosipuli hyvin pieniksi paloiksi.
  3. Sekoita kaikki ainekset keltuaisten kanssa. Lusikoi seos keltuaisten tilalle munan- puolikkaisiin. Ylijääneen tahnan voi tarjota tumman leivän tai perunoiden kera. Koristele munat halutessasi mädillä.

Tiesitkö että...

Vinkki: Sommittele lautaselle lisäksi muutama erilainen valmissilli, esim. Ahti Perhe- silli, Vesta Tillisilli ja Boy Sinappisilli.

Kommentoi

Arvosana reseptille