• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Simpukka-pepperonipizzapalat

Simpukka-pepperonipizzapalat
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 20 palaa
  • yli 60 min
  • 157 kcal / annos (70g)

Ainekset

20 palaa

Pohjataikina

Täyte

Valmistus

yli 60 min
  1. Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää pizzamauste, suola ja jauhoseos puuhaarukalla sekoittaen. Sekoita taikinaan lopuksi öljy. Taputtele taikina suoraan leivinpaperille suorakaiteen muotoiseksi levyksi 30 cm x 40 cm. Käytä kaulinta ja jauhoseosta apuna. Peitä taikinalevy liinalla ja kohota lämpimässä paikassa noin 20 minuuttia.
  2. Peitä taikinalevylly tomaattimurskalla. Viipaloi molemmat mozzarellajuustot 10 viipaleeksi. Levitä juustot tasaisesti taikinalevylle. Ripottele juustoraastetta juustoviipaleiden väliin. Viipaloi myös paprika ohuiksi viipaleiksi ja levitä juustoraasteen päälle. Jaa pepperonit noin puolelle mozzarellaviipaleista ja valutetut simpukat toiselle puolelle. Ripottele pizzalle oliivit.
  3. Paista pizza 225 asteessa alimmalla tasolla noin 15 minuuttia. Nosta pelti ylemmäksi paistumisen loppuvaiheessa, jos juusto ei ole saanut tarpeeksi väriä. Ripottele kuumalle pizzalle pizzamaustetta.
  4. Jaa pizza 10:een pepperoni- ja 10:een simpukkapizzapalaan. Tarjoa nouto- tai kahvipöydässä.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 70g100 g

  • 157 kcal657 kJ
  • Proteiinia8 g
  • Hiilihydraatteja15 g
  • Rasvaa7 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 1 arvostelu