Simpukka-pepperonipizzapalat
- Annosmäärä20 palaa
- Valmistusaikayli 60 min
- Gluteeniton
Pizza kuuluu viikonloppuun! Kokeile tätä herkullista ohjetta.
- Gluteeniton
Ainekset
20 palaa
Pohjataikina
- 25 g hiivaa
- 2 dl vettä
- 1 tl Pirkka pizzamaustetta
- 3/4 tl suolaa
- n. 5 dl gluteenitonta jauhoseosta (esim. Sunnuntai)
- 1/4 dl rypsiöljyä
Täyte
- 2 pkt (à 150 g) Pirkka mozzarellajuustoa
- 1 punainen paprika
- n. 50 g pepperonia viipaleina
- 1 tlk (200 g/115 g) savustettuja sinisimpukoita
- 185 g Pirkka Parhaat kalamataoliiveja (kivettömiä)
- 2 dl Pirkka yrttitomaattimurskaa
- 3 dl Pirkka emmental-mozzarellajuustoraastetta
- 1 tl Pirkka pizzamaustetta
Ravintosisältö
- Energia1 016 kJ / 244 kcal
- Rasva14,1 g
- josta tyydyttynyttä5,8 g
- Hiilihydraatit19 g
- josta sokereita2,4 g
- Proteiini9,5 g
- Suola1,5 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
yli 60 min
- Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää pizzamauste, suola ja jauhoseos puuhaarukalla sekoittaen. Sekoita taikinaan lopuksi öljy. Taputtele taikina suoraan leivinpaperille suorakaiteen muotoiseksi levyksi 30 cm x 40 cm. Käytä kaulinta ja jauhoseosta apuna. Peitä taikinalevy liinalla ja kohota lämpimässä paikassa noin 20 minuuttia.
- Peitä taikinalevylly tomaattimurskalla. Viipaloi molemmat mozzarellajuustot 10 viipaleeksi. Levitä juustot tasaisesti taikinalevylle. Ripottele juustoraastetta juustoviipaleiden väliin. Viipaloi myös paprika ohuiksi viipaleiksi ja levitä juustoraasteen päälle. Jaa pepperonit noin puolelle mozzarellaviipaleista ja valutetut simpukat toiselle puolelle. Ripottele pizzalle oliivit.
- Paista pizza 225 asteessa alimmalla tasolla noin 15 minuuttia. Nosta pelti ylemmäksi paistumisen loppuvaiheessa, jos juusto ei ole saanut tarpeeksi väriä. Ripottele kuumalle pizzalle pizzamaustetta.
- Jaa pizza 10:een pepperoni- ja 10:een simpukkapizzapalaan. Tarjoa nouto- tai kahvipöydässä.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Tuorehiiva 50 g leivinhiivaHinta 0,25/kpl5,00/kg
- Pirkka pizzamauste 10gHinta 0,59/kpl59,00/kg
- Jozo jodioitu hienosuola 125gHinta 0,99/kpl7,92/kg
- Sunnuntai gluteeniton jauhoseos 1 kgHinta 5,69/kpl5,69/kg
- Pysyvästi edullinenSnellman pepperoni 100gHinta 2,59/kpl25,90/kg
- Pirkka Parhaat kivelliset kreikkalaiset kalamataoliivit 350g/200gHinta 2,89/kpl14,45/kg
- Plussa-etu −20 %Pirkka yrttitomaattimurska 390gPlussa-kortillaEtuhinta 2,50/3 kpl2,14/kgIlman Plussa-korttia 1,05/kpl (2,69/kg)
- Plussa-etu −9 %Pirkka emmental-mozzarella juustoraaste 150g vähälaktoosinenPlussa-kortillaEtuhinta 3,60/2 kpl12,00/kgIlman Plussa-korttia 1,99/kpl (13,27/kg)
- Meira Pizzamauste 10g pussiHinta 0,59/kpl59,00/kg
- Santa Maria pizzamauste 12gHinta 1,15/kpl95,83/kg
- Jozo jodioitu hienosuola 600gHinta 1,75/kpl2,92/kg
- Pirkka jodioitu ruokasuola 1kgHinta 1,19/kpl1,19/kg
- Viljatuote tef jauho 400g gluteenitonHinta 3,99/kpl9,98/kg
- Fazer Gluteeniton piirakkajauhoseos 400gHinta 3,55/kpl8,87/kg
- Neito rypsiöljy 500mlHinta 4,25/kpl8,50/l
- Pysyvästi edullinenKeiju rypsiöljy 0,5lHinta 2,15/kpl4,30/l
- Riitan Herkku mozzarella 250gHinta 4,65/kpl18,60/kg
- Pirkka Parhaat Mozzarella Luomu 125 g PizzanpaistajatHinta 2,19/kpl17,52/kg
- Paprika punainenEtuhinta n. 0,59/kpl3,95/kgnorm. n. 0,82/kpl (5,49/kg)
- Gaea Kalamata oliivi kivellinen 300g/175gHinta 3,85/kpl22,00/kg
- Filos Deluxe Kivellinen Kalamata-oliivi 405g/225gHinta 3,99/kpl17,73/kg
- Heinz Tomaattimurska basilikalla ja oreganolla maustettu 390gHinta 1,65/kpl4,23/kg
- Pysyvästi edullinenMutti Tomaattimurska basilikalla 400gHinta 1,49/kpl3,72/kg
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min3,9(236 arviota)
- yli 60 min4,2(28 arviota)
- yli 60 min3,9(16 arviota)
- yli 60 min3,5(357 arviota)
- yli 60 min2,8(4 arviota)
- alle 30 min3,8(42 arviota)
- 30 - 60 min4,0(101 arviota)
- yli 60 min4,8(6 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,3 (3 arviota)
- khgxdcyfs zdiv5aeyi6 vuotta sittenpakaste pizza